Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Víkendová výuka – efektivní řešení pro zaneprázdněné

Víkendová výuka – efektivní řešení pro zaneprázdněné

Víkendová výuka – efektivní řešení pro zaneprázdněné
29. 9. 2023
Doučování

Chodíte do práce, staráte se o děti a nemáte čas se věnovat seberozvoji během týdne? Právě vám doporučujeme víkendové doučování, které jsme přizpůsobili vašim časovým potřebám.

Víkendové lekce jsou ideální volbou, pokud máte od pondělí do pátku náročný školní nebo pracovní rozvrh. Individuální online lekce vám umožní flexibilní vzdělávání ve vašem vlastním tempu.

Máte zájem o víkendovou výuku?
Využijte slevu 20 % na lekce dopoledne a o víkendu ve Škole Populo!

Doučování o víkendu pro žáky a studenty 

Doučování v sobotu nebo v neděli může být skvělým způsobem, jak se během víkendu připravit na nadcházející školní týden a zároveň mít nastavený balanc mezi studiem a volným časem. Je důležité, aby děti měly prostor pro odpočinek, relaxování a své záliby. 

Pokud je v týdnu pro vaše dítě náročné skloubit školu a ostatní aktivity, nechte doučování na sobotní dopoledne nebo třeba nedělní podvečer. S lektorem se ve vlastním tempu připraví na nadcházející týden, písemky nebo si vysvětlí školní látku, která je náročná

Na druhou stranu může mít vaše dítě víkendové doučování, aby se naučilo nový cizí jazyk nebo se posunou dál v oblíbeném předmětu. S doučováním bude mít vaše dítě jistotu, že dosáhne lepších výsledků ve škole a bude mít oporu v lektorovi a ve Škole Populo. Rodiče mohou víkendové lekce navíc podpořit tím, že vezmou své děti na kulturní či vzdělávací akce, do knihoven, na návštěvu do muzea nebo do science centra. 

Škola Populo víkendové doučování, informace

Doučování o víkendu pro dospělé 

Po náročném pracovním dni už nemusí zbýt energie na odpolední nebo večerní lekce. Z toho důvodu může být doučování o víkendu lepší volbou, užitečnější a o to víc motivující pro osobní a profesní rozvoj. Vzdělávejte se v odborných předmětech jako účetnictví nebo v cizích jazycích.

Pokud víte, v jaké oblasti se chcete začít vzdělávat nebo se v ní zdokonalit, není důvod doučování odkládat. Ve Škole Populo je studijní plán vždy přizpůsobený individuálním potřebám a cílům klienta. 

Nečekejte a stanovte si cíl, že do příští dovolené budete mluvit anglicky tak, abyste si bez starostí objednali v restauraci nebo se domluvili na letišti. Každý víkend se tak budete těšit na lekci ve Škole Populo, protože vám pomůžeme překonat překážky a výzvy, které na vás čekají při cestování do zahraničí. 

Máte možnost doučovat se dopoledne? 

Doučování ve Škole Populo je vždy flexibilní, proto našim klientům nabízíme možnost také dopoledního doučování. V současné době jsou kladeny vysoké nároky na dovednosti a znalosti zaměstnanců. Pokud váš zaměstnavatel vyžaduje, abyste se zlepšili například v německém jazyce, nebo máte možnost mít lekce němčiny v pracovní době jako benefit, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. 

Ve Škole Populo můžete využít své firemní benefity nebo FKSP k zaplacení doučování nebo jazykového kurzu. Nenechte tuto možnost propadnout a investujte do svého vzdělání nebo vzdělání vašich blízkých. 

Objednejte si lekce

Staňte se dalším spokojeným studentem Školy Populo! Využijte naši nabídku doučování dopoledne nebo o víkendu. Investice do vzdělání vám pomůže v pracovním růstu, doplnění vědomostí a dovedností, žákům dá výhodu při písemkách nebo přijímacích zkouškách. 

Objednejte víkendové doučování svým dětem nebo si kupte lekce cizího jazyka pro sebe! Třeba se budete každou sobotu těšit na lekci italštiny s motivací, že si příští léto v Římě popovídáte s kuchařem, jak správně udělat „spaghetti carbonara”.

Zdroje:

Zkušenosti klientů Školy Populo
Zkušenosti lektorů Školy Populo

Autor:

Kristýna Můčková
Copywriter
Kristýna pracuje ve Škole Populo jako copywriter a připravuje zajímavé články pro náš blog. Zároveň se podílí na tvorbě newsletterů nebo našeho webu. Vždy se ráda ujme nápadů a myšlenek, které může sepsat a předat dál. Cestu do světa copywritingu, managementu a marketingu našla během svého pětiletého studia na brněnské Newton University.

 

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.