Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Ostatní V roce 2022 jsme ve Škole Populo pomáhali nejen s doučováním

V roce 2022 jsme ve Škole Populo pomáhali nejen s doučováním

V roce 2022 jsme ve Škole Populo pomáhali nejen s doučováním
22. 12. 2022
Ostatní

Rok 2022 pomalu končí. Na události byl opravdu bohatý. Pojďme si společně připomenout, co jsme během uplynulých 12 měsíců ve Škole Populo dělali a co jsme společně dokázali.

Jaký byl rok 2022 v číslech

Začněme trochou čísel. Letos jsme úspěšně odučili přibližně 180 tisíc lekcí, což je proti loňsku znatelný nárůst. Už několikátý rok po sobě navíc pozorujeme zvyšující se zájem o online kurzy. Na přijímací zkoušky a maturity jsme připravili přibližně 2000 studentů. Jejich úspěšnost se pohybuje kolem 9496 %, z čehož máme opravdovou radost. Na závěr dodejme, že na doučování se podílí přibližně 900 skvělých lektorů.

Pomáhali jsme Ukrajině i znevýhodněným dětem

V průběhu celého roku jsme se snažili pomáhat. V březnu, krátce po vypuknutí války na Ukrajině, jsme uspořádali sbírku trvanlivých potravin a zdravotnických potřeb pro ukrajinské vojáky. Podobně jsme také nabídli lekce češtiny uprchlíkům, kteří k nám přicházeli. Díky nim měli aspoň částečně usnadněnou komunikaci s úřady i v běžném denním životě.

Na srpen jsme připravili speciální program na doučování 200 znevýhodněných dětí. Akce byla určena pro ty, kteří by si jinak doučování dovolit nemohli. Těší nás, že zaznamenala velký ohlas.

Spustili jsme e-shop pro testování nanečisto

Velký krok vpřed jsme udělali v listopadu, kdy jsme spustili e-shop pro přihlašování na testování nanečisto. Přihlášení zájemci se naučí například číst správně zadání otázek a odpovídat na ně. Při prezenčním testování si také vyzkouší i atmosféru jako při opravdových zkouškách. Díky tomu už budou vědět, co a jak při testech dělat. Soudě podle počtu přihlášek, které nám každodenně chodí, to byl krok správným směrem.

Zrekonstruovali jsme čtyři naše pobočky

Nového „kabátu” se v průběhu roku dočkaly pobočky Školy Populo v Praze, Olomouci, Ostravě a Brně. Přibyl nový nábytek, celkově jsme prosvětlili místnosti a také jsme přidali nové květiny a dekorace. Klienti i koordinátorky se díky tomu cítí mnohem lépe.

Přibyly nám krásné recenze od klientů

Každému žákovi či studentovi se ve Škole Populo věnujeme s maximálním nasazením. Snažíme se, aby naše doučování bylo co nejefektivnější a opravdu pomáhalo. Když pak od spokojených klientů přichází hezké recenze, potvrzují nám, že naše snaha má smysl.

Milý vzkaz nám například zanechala paní Lenka. Kromě kvality samotného doučování ocenila také komunikaci, která spolupráci mezi námi a rodiči provází: Jsem velmi spokojeni. Všichni lektoři jsou opravdu vstřícní, naše děti výuka baví a dělají velké pokroky. Velmi se nám líbí zpětná vazba, takže i my rodiče máme stále přehled o dění.”

Čím uplynulý rok završit? Dovolte nám, prosíme, popřát vám veselé Vánoce a šťastný rok 2023 plný spokojenosti v osobním i pracovním životě. A pamatujte, pokud budete příští rok potřebovat pomoci s doučováním, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tady pro vás.

Chci doučování ve Škole Populo
Hledáte doučování? Rádi vám pomůžeme. Neváhejte nás kontaktovat a společně vše domluvíme k vaší plné spokojenosti.

Autor:

BSc. Nikola Domluvilová
Ředitelka správy kurzů
Nikola vede tým koordinátorek, které se starají o hladký průběh každého doučování. Je „strážkyní“ klientského servisu, hlídá, aby vše běželo tak, jak má a vyřeší jakoukoli nestandardní situaci.

 

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.