V tuto chvíli evidujeme OBROVSKÝ ZÁJEM o doučování. Kontaktujte nás ještě dnes, abychom Vám mohli garantovat přípravu.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Přijímací zkoušky Spustili jsme přihlašování na přijímací zkoušky nanečisto

Spustili jsme přihlašování na přijímací zkoušky nanečisto

Spustili jsme přihlašování na přijímací zkoušky nanečisto
30. 11. 2022
Přijímací zkoušky

Máme pro vás senzační zprávu. Dnes jsme oficiálně spustili přihlašování na přijímací zkoušky. Pokud vás v roce 2023 čekají přijímačky, neváhejte a včas se přihlaste. Odbouráte stres, naučíte se správně číst zadání i vyplňovat odpovědi a získáte výhodu před ostatními studenty. 

94 % studentů se díky nám dostalo na svou vysněnou školu 

Pokud jde o přijímačky, jde o hodně – v sázce je vaše vysněná škola, na kterou může být obtížné se dostat a konkurencí jsou vám všichni ostatní studenti. Pokud chcete získat náskok před ostatními studenty, přihlaste se na přijímací zkoušky nanečisto včas. 

V čem se liší prezenční testování a varianta na doma? 

Prezenční varianta 

Prezenční varianta – Pokud si vyberete prezenční variantu testování, vyzkoušíte si didaktické testy naživo, v jednom z 9 měst v Česku s dalšími studenty v učebně. V roli zadávajícího bude lektor, který vám didaktické testy zadá stejně, jako na ostrých CERMAT zkouškách

Lektor zároveň pohlídá povolené pomůcky a časové limity na testy z českého jazyka a matematiky. Doporučujeme zakoupit si 5 termínů a absolvovat je s 2týdenním rozestupem v jednom z měst. Výsledky testů obdržíte do 3–5 pracovních dnů

Varianta na doma

Varianta na doma – Didaktické testy si můžete vyzkoušet i doma. Zadání od nás po zaplacení dostanete na e-mail. Testy si stačí vytisknout a můžete se pustit do práce. Důrazně ale doporučujeme, abyste i doma dodrželi časové limity a povolené pomůcky. 

V roli zadávajícího může být například rodič. Testy si doma vyhodnotíte sami podle přiloženého klíče správných řešení, takže hned po testu víte, jak jste dopadli.

Kde získám více informací? 

Zajímá vás k přijímačkám nanečisto více? Na webu jsme pro vás sepsali nejčastější otázky, na které se nás rodiče i studenti ptají. Zajímá vás více? Zavolejte nám nebo napište a včas také zvažte, zda nebudete potřebovat i klasické doučování z českého jazyka i matematiky.

Jak objednat přijímací zkoušky nanečisto?
Službu si jednoduše objednáte online. V případě prezenčního testování si sami vyberete termíny a jednoduše zaplatíte bankovním převodem nebo kartou online. U varianty na doma vám zadání po zaplacení přijde do mailu. 

Maturita nanečisto – jděte k maturitě najisto 

V současné chvíli pro vás připravujeme také přihlašování na maturitu nanečisto. Při ostré maturitě studenti skládají zkoušky z tzv. společné části maturity. Mezi povinné či povinně volitelné předměty společné části maturity patří český jazyk a literatura, matematika, cizí jazyk a rozšiřující matematika. Vyplatí se, pokud si didaktické testy vyzkoušíte v předstihu. 

Autor:

BSc. Nikola Domluvilová
Ředitelka správy kurzů
Nikola vede tým koordinátorek, které se starají o hladký průběh každého doučování. Je „strážkyní“ klientského servisu, hlídá, aby vše běželo tak, jak má a vyřeší jakoukoli nestandardní situaci.
Kontaktujte nás pro bližší informace o doučování
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.