Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování 6 důvodů, proč se stát lektorem ve Škole Populo

6 důvodů, proč se stát lektorem ve Škole Populo

6 důvodů, proč se stát lektorem ve Škole Populo
5. 5. 2023
Doučování

Chtěli byste si přivydělat doučováním, ale máte strach ze zařizování věcí okolo, administrativy a právních náležitostí? Řešením je lektorství ve Škole Populo. Zařídíme vše za vás – a vy budete mít 100 % času jen na doučování. Pojďme se společně podívat, proč je lepší učit ve Škole Populo, než se věnovat lektorství na volné noze. Zde je 6 důvodů. 

1. Ušetříte čas a peníze za doučování po kavárnách či u studentů doma

Sednout do auta a dojet za žákem, který bydlí na opačném straně města. Samozřejmě, že doučování se koná odpoledne, takže všude jsou kolony a cesta trvá dvakrát déle než normálně. Se Školou Populo je to minulostí.  

Nebo ještě hůř – se studenty obcházet kavárny či veřejné knihovny, kde na doučování málokdy bývá dostatečný klid a chybí tam zázemí. Navíc v kavárně musíte udělat alespoň malou útratu, výuku ruší lidé u sousedních stolů či obsluha, která se chodí dotazovat, co si ještě dáte. I tohle je se Školou Populo minulostí

Pokud si zvolíte prezenční výuku, budete mít na našich pobočkách 100% servis. 

  • Plně vybavené učebny se zasedacím pořádkem – vždy víte, kam a kdy jít. 
  • Výukové materiály – učebnice, sešity, testy na procvičování. 
  • Tiskárnu – všechny podklady pro výuku si připravíte u nás. 
  • Kávy a čaje, kolik vypijete – samozřejmě zdarma. 
  • Vodu, džusy a drobné občerstvení.
  • Zázemí pro lektory i mimo doučování – odučit dvě hodiny ráno, dělat si svoje věci a počkat u nás na odpolední doučování? Žádný problém. Od toho slouží naše místnost s pohodlnými křesílky a gauči. 

 

2. Vyhovuje vám učit z domova? Doučujte v rámci online lekcí

Možná jste zdaleka a nevyhovuje vám dojíždět na jednu z našich poboček. Nebo máte rádi své pohodlí a home office. To vše je v pořádku. Na online výuku jsme ve Škole Populo připravení. 

Probíhá pomocí online callů na Google Meets a studenti mají k dispozici stativ, díky kterému lektoři vidí nejen, co žák říká, ale také co píše. Ve Škole Populo věříme, že žák nemusí sedět vedle lektora, aby bylo doučování efektivní. Proto online výuku podporujeme a umíme ji stejně dobře, jako tu prezenční.

3. Komunikaci se studenty a rodiči za vás vyřeší koordinátorky

Možná to znáte z doučování na volné noze. Máte domluvený rozvrh lekcí na celý týden, ale jeden student dostane horečku, další jede na hory a třetí se nedostaví z rodinných důvodů. Do toho vám volají rodiče, řeší s vámi náhrady lekcí a vy nevíte, kde vám hlava stojí. I tohle bude díky Škole Populo minulostí.

Veškeré absence, náhrady lekcí, platby za doučování – administrativu za vás vyřeší naše koordinátorky. Jediné, čemu se věnujete vy, je samotné doučování.

4. Nemusíte mít své webovky a řešit, jak se zviditelnit

Lektoři na volné noze mohou být sice nejlepšími učiteli na světě, ale když se neumí dostatečně prodat a nabídnout své služby, není o jejich lekce žádný zájem. Musí mít své webovky, spravovat si sociální sítě a zkrátka být vidět.

S námi to není potřeba. Veškerý marketing vyřešíme za vás. Vy se můžete soustředit na to, co vám jde nejlépe, a to je výuka. A nebojte, u nás je vždycky koho učit. 

5. K ruce máte Metodické centrum, které připravuje podklady k výuce

Další výhodou Školy Populo je naše Metodické centrum. Je plně k dispozici lektorům a připravuje materiály k výuce či ukázkové testy z předchozích let pro maturity či přijímací zkoušky. Na metodické centrum se můžete kdykoliv obrátit a nechat si pomoct s výukou. Od toho jsou tady.  

6. Jste časově flexibilní a lekce si můžete plánovat podle sebe

Chcete učit dva dny po sobě celý den, nebo raději jen pár lekcí denně, ale po celý týden? Ať už preferujete jakýkoliv systém výuky, rádi vám vyjdeme vstříc. Se Školou Populo získáte svobodu a budete si moci plánovat dny podle sebe.  

Staňte se lektorem ve Škole Populo 
Lektorem se může stát každý, kdo chce vzdělávat žáky, studenty nebo dospělé. Ozvěte se nám a domluvíme si společnou schůzku nebo call, při kterém vám vše vysvětlíme. Čím větší jsou vaše zkušenosti ve vzděláváním, tím vyšší bude i vaše odměna – kterou pro lektory stanovujeme vždy individuálně.

Naše hodnoty 

  • Lektoři jsou studentům oporou a parťáky.
  • Naši lektoři jsou empatičtí, féroví a kamarádští
  • Pokud nastane při výuce nějaký problém, vždy jej vyřešíme ke spokojenosti lektorů i studentů
  • Lektoři u nás mají vždy zastání. 
  • Vážíme si našich lektorů a podporujeme jejich další vzdělávání v oboru. 

 

Autorka:

BSc. Nikola Domluvilová
Ředitelka správy kurzů
Nikola vede tým koordinátorek, které se starají o hladký průběh každého doučování. Je „strážkyní“ klientského servisu, hlídá, aby vše běželo tak, jak má a vyřeší jakoukoli nestandardní situaci.

 

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.