Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Kvalitní online vzdělávání dostupné pro všechny

Kvalitní online vzdělávání dostupné pro všechny

Kvalitní online vzdělávání dostupné pro všechny
21. 12. 2020
Doučování

Na jaře zastihlo uzavření škol, a s ním spojená online výuka, spoustu rodičů i učitelů nepřipravené. Pochopitelně. Online výuka do té doby nebyla běžnou součástí učebních plánů a učitelé se tak plně soustředili na svoji práci ve třídách. S nástupem pandemie koronaviru ale přišla situace, se kterou do té doby téměř nikdo neměl zkušenosti. Ve Škole Populo tomu však bylo jinak.

Doučujeme online i prezenčně
Ve Škole Populo doučujeme online za pomoci naší efektivní metody i prezenčně na našich moderně  vybavených pobočkách. Jestli máte zájem o doučování, kontaktujte nás.

Kvalitní online vzdělávání dostupné pro všechny


Svoje klienty vyučujeme online už téměř pět let a za tu dobu jsme stihli nasbírat spoustu zkušeností. Nebojíme se říct, že máme s online výukou možná jedny z největších zkušeností v republice. Na jaře jsme tak přesně věděli, co máme dělat. Veškerou naši výuku jsme plynule a bez problémů přesunuli z učeben do online světa a naši studenti při tom ani nepoznali rozdíl. Během první vlny koronaviru jsme díky tomu odučili více lekcí online, než všech lekcí mimo Covid dohromady. A to jsou nemalá čísla. Připravili jsme desítky děti na přijímací zkoušky, desítky studentů na maturitu a desítky dalších jsme učili jazyky.

Máme propracovaný systém online výuky, při kterém lektor může sledovat nejen klientův obličej, a tedy jeho reakce a neverbální komunikaci, která je velmi důležitá, ale zároveň na obrazovce vidí díky druhé kameře také co klient píše. Lektor tedy může jednoduše pomoci ve chvíli, kdy student váhá nebo si neví rady. Jeho reakce je pohotová a přichází ve stejný čas jako by přišla v učebně, lektor se k problematickému místu nemusí vracet zpětně, ale vyřeší jej ihned, což je ten nejefektivnější způsob.

Z našich zkušeností víme, že studenti nejsou při online výuce o nic ochuzeni. Na druhé straně pomyslné online učebny sedí lektor, který se věnuje pouze dotyčnému studentovi a díky modernímu IT vybavení jsou si téměř na dosah. Tento systém také stejně dobře funguje při skupinových lekcích, vyučující má skvělý přehled o všech svých studentech.

Škola Populo, doučování v pohodlí domova

Nejsme v tom sami

Našim klientům už s výukou pomáháme několik let. Nyní jsme se rozhodli pomoci i těm, kteří našimi klienty nejsou. Blíží se čas Vánoc, čas, kdy myslíme více na druhé, než na sebe. Škola Populo se proto rozhodla podělit se o své zkušenosti a nabídnout svůj unikátní vzdělávací online systém všem školám, které o něj projeví zájem. Jako vánoční dárek, a zároveň jako projev sounáležitosti a partnerství v této pro vzdělání náročné době, poskytne Škola Populo vyučujícím zdarma návod na použití nejrůznějších online nástrojů, které usnadní výuku na dálku i metodiku online výuky tak, aby byly učitelé plně připraveni nabídnout dětem stejně kvalitní výuku jako ve třídách. 

Výhodou našeho systému je, že učitel funguje ve stejném režimu jako doposud. Kromě základního vybavení jako počítač a mobilní telefon není nutné žádné další technické vybavení. Při online výuce dobře vidí sebe i všechny své žáky, díky stativu se může jednoduše rychle zaměřit na to, co chce žákům ukázat. Z celé hodiny navíc může lehce pořídit videozáznam pro ty, kteří se výuky nemohli zúčastnit. Od teď už online výuka nemusí být strašákem.

Letošní rok byl náročný pro nás pro všechny. Pro pedagogy, rodiče i samotné žáky a studenty. Věříme, že i tato naše nabídka je velkým krokem kupředu pro pedagogy i jejich studenty. Využijme tedy vánoční dobu pro dobré skutky a darujme něco, co má opravdu smysl - darujme vzdělání. Nejsme v tom sami.

Za celý tým Školy Populo vám přejeme prožití klidných a pohodových Vánoc.

Autor:

Bc. Adéla Hronová
Manažerka Školy Populo
Adéla je šéfkou našeho produkčního oddělení. Vede tři týmy, které se starají o naše studenty a lektory. Zná dokonale naše služby a spolu s Metodickým centrem denně pracuje na jejich vylepšování.

 

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.