V tuto chvíli evidujeme OBROVSKÝ ZÁJEM o doučování. Kontaktujte nás ještě dnes, abychom Vám mohli garantovat přípravu.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Začátek školního roku

Začátek školního roku

Začátek školního roku
18. 9. 2020
Doučování

Školní rok i přes všechnu nejistotu 1. září odstartoval a žáci a studenti se tak vrátili do školních lavic. Epidemiologická situace v České republice i ve světě je ale nadále nejistá, proto jsme ve Škole Populo stále připraveni se našim studentům věnovat nejen prezenčně na našich pobočkách, ale také online. Při naší online výuce totiž ani nepoznáte, že lektor nesedí vedle vás. Online výuka je určená pro každého, kdo má naši pobočku daleko nebo komu časově náročný pracovní či studijní rozvrh nedovoluje do Školy Populo přijet. V takovém případě se s vámi naši lektoři rádi spojí a budou se vám naplno věnovat i na dálku.

Nejdůležitější věcí při výuce je nepodcenit situaci. Je dobré začít včas, nebát se zeptat, umět si říci o pomoc. S tím vším vám Škola Populo může pomoci. A právě díky tomuto zodpovědnému přístupu se nám od konce srpna rapidně zvedla poptávka po doučování, aktuálně nám pro doučování zbývá jen asi 20 % našich kapacit. Doučování u nás probíhá vždy individuálně, to znamená, že se jeden lektor při hodině věnuje pouze jednomu studentovi. Doučujeme nejen předměty jako český jazyk, matematiku, biologii a další, ale také mnoho cizích jazyků včetně čínštiny či hebrejštiny. Doučovat se nemusí jenom děti, rádi u nás přivítáme také dospělé, kteří by se rádi v cizím jazyce zdokonalili například kvůli profesnímu růstu. Ve Škole Populo nehraje věk žádnou roli.

Délka a intenzita kurzu záleží pouze na vás, vašich pokrocích, potřebách či zájmu se v daném předmětu či jazyce zdokonalovat. Pro každého nového studenta nabízíme před začátkem spolupráce bezplatnou informativní schůzku, kde se můžete zeptat na vše, co vás zajímá. V případě, že se vám u nás bude líbit vám na základě vašich požadavků připravíme váš individuální studijní plán na míru.

Škola Populo, doučování dětí na míru

Stejně tak se již o prázdninách mnoho rodičů zajímalo o přípravu na přijímací zkoušky, které děti čekají v dubnu. Ať již jde o přijímačky na víceleté gymnázium nebo střední školu, rádi vám pomůžeme. Připravíme vás na zkoušku z českého jazyka, matematiky, cizích jazyků i oborových předmětů - vždy podle vašich preferencí. Stejně jako doučování může i příprava na přijímačky probíhat online, stačí si o ni říct. Lektor se svými žáky projde jednotlivé typy zadání, ukáže dětem, na co si dát pozor, kterými otázkami je dobré začít a které naopak mohou děti nechat na později. To vše s cílem získat co nejvíce bodů. Pro zájemce je také možné si vyzkoušet přijímačky nanečisto. Při těch opravdových už tak studenta nic nepřekvapí.

Kromě přijímaček také nabízíme přípravu na maturitu, opravnou maturitu či reparát. Vždy se po vzájemné diskuzi zaměříme na ty předměty, které chcete vylepšit nebo na látku, která vám v daném předmětu dělá potíže. Předem stanovený plán přípravy se také může v průběhu měnit v závislosti na vašem pokroku či zájmu o procvičení jiných oblastí.

Zvláště v dnešní nejisté době může být právě online doučování jedním z nástrojů, jak děti udržet ve školním režimu nebo jim pomoci zopakovat látku konce minulého školního roku, kterou ve většině případů načerpali samostudiem. Ať už vás do Školy Populo přivede cokoli, jsme tu pro vás v 10 pobočkách po celé České republice a ve zbytku světa online.

Kontaktujte nás pro bližší informace o doučování
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.