Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Spustili jsme službu procvičování online

Spustili jsme službu procvičování online

Spustili jsme službu procvičování online
21. 9. 2021
Doučování

Na webu Školy Populo přibyla nová služba. Jedná se o webovou službu procvičování online, kterou jsme nachystali nejen pro naše stávající žáky a studenty, ale taky pro všechny nově příchozí, kteří si chtějí procvičit vyučovanou látku i mimo doučování. Služba je zdarma a vybírat můžete podle předmětů, třídy, jazykové úrovně nebo konkrétního tématu. 

Jak procvičování online funguje

Pojďme si službu procvičování online přiblížit na konkrétním předmětu, například matematice. Na našem webu stačí v menu vybrat položku služby, dále kliknout na procvičování online, a rozbalí se vám celý výpis předmětů. 

Klikněte na matematiku a vyberte, co chcete procvičovat podle ročníků nebo témat. Pokud jste v 9. třídě a chcete si procvičit učivo na přijímací zkoušky, procvičte postupně nejen učivo 9. třídy, ale také všech dalších tříd 2. stupně. Pokud vás čeká průběžný test, například na učivo geometrie – vyberte nejprve procvičování Geometrie I, poté Geometrie II. 

Potřebuji doučování
V případě, že potřebujete doučování, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Doučujeme všechny předměty základních a středních škol a vybrané předměty vysokých škol. 

Výsledky procvičování online

U každého procvičování máte možnost si průběžně zobrazit správné odpovědi, stačí kliknout na tlačítko ukázat řešení. Po dokončení všech otázek ze série, například 10 z 10, se vám zobrazí tabulka s vyhodnocením úspěšnosti v procentech a správnými odpověďmi. 

Vyzkoušejte procvičování online od Školy Populo!

Vybírejte z 15 předmětů na procvičování 

Ve spolupráci s lektory Školy Populo jsme pro vás nachystali službu procvičování celkem u 15 předmětů:

Vybírejte z dostupných předmětů a procvičujte libovolnou látku 24 hodin 7 dní v týdnu. A pokud by vám náhodou procvičování online nestačilo, vždycky je možné domluvit si individuální lekci přímo u nás ve Škole Populo. Ozvěte se nám

Autor:

BSc. Nikola Domluvilová
Ředitelka správy kurzů
Nikola vede tým koordinátorek, které se starají o hladký průběh každého doučování. Je „strážkyní“ klientského servisu, hlídá, aby vše běželo tak, jak má a vyřeší jakoukoli nestandardní situaci.

 

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.