Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Recenze doučování a ohlédnutí za rokem 2021

Recenze doučování a ohlédnutí za rokem 2021

Recenze doučování a ohlédnutí za rokem 2021
15. 12. 2021
Doučování

Rok 2021 se chýlí ke konci. Pojďme si společně zrekapitulovat, o jaké předměty byl ve Škole Populo největší zájem, kolik hodin jsme za celý rok odučili a komu jsme doučováním nejvíce pomohli. Na závěr přidáme i recenze doučování v konkrétních příbězích studentů a zkušenosti studentů s online doučováním. 

Ohlédnutí za rokem 2021 v číslech

Na úvod něco ze statistik Školy Populo. Za rok 2021 jsme odučili více než 102 tisíc individuálních lekcí doučování, což je až dvakrát více než v uplynulých dvou letech. Jak je vidět, zájem o doučování ve Škole Populo neustále roste, což nás těší.  

Potřebujete doučování? 
Potřebujete zlepšit známky nebo vysvětlit náročnou školní látku? Ve Škole Populo doučujeme předměty základních, středních i vysokých škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Březen a duben 2021 ovládla příprava na přijímačky a maturitu

Největší zájem o doučování jsme zaznamenali v březnu a dubnu 2021, kdy jsme celkově odučili 18 422 lekcí a 17 900 lekcí. Z čeho enormní zájem pramení? V březnu a dubnu studenti i jejich rodiče na poslední chvíli řeší doučování na maturitu a přijímačky. 

Pokud vás v roce 2022 čeká maturita nebo přijímačky, nenechávejte vše na poslední chvíli a zamluvte si místo na doučování včas. Mohlo by se stát, že kvůli enormnímu zájmu by už kapacita byla naplněná. Možná vás přesvědčí pozitivní recenze doučování od studentů i rodičů. 

Tipnete si, o jaké předměty byl v roce 2021 největší zájem? Nejčastěji naši klienti poptávali doučování matematiky, na 2. místě doučování češtiny a na 3. místě doučování angličtiny


Které předměty se v roce 2021 doučovaly nejvíce:

  • matematika – 37 % (celkem 3 554 přihlášek)
  • český jazyk – 28 % (celkem 2 724 přihlášek)
  • anglický jazyk – 14 % (celkem 1 362 přihlášek)
  • německý jazyk – 4 % (celkem 356 přihlášek)

Na jaké zkoušky jsme připravovali studenty nejčastěji? Uspěli?

Zajímá vás, jaké byly nejčastější důvody doučování? Téměř v polovině případů měli studenti zájem o klasické doučování. Na 2. místě se umístila příprava na přijímací zkoušky na SŠ a gymnázia a na 3. místě se umístila příprava na maturitu. Tipnete, jaký důvod doučování se umístil na 4. místě?

Nejčastější důvody doučování

  • klasické doučování – 46 % (2 860 přihlášek)
  • přijímací zkoušky na SŠ – 30 % (1 839 přihlášek)
  • maturita – 6 % (367 přihlášek)
  • maturita opravná – 5 % (304 přihlášek)
  • vlastní zájem – 4 % (235 přihlášek)
  • reparát – 2 % (132 přihlášek)
  • jazykový kurz – 2 % (121 přihlášek)
  • a další důvody doučování… 
Mimochodem věděli jste, že kromě klasického doučování můžete využít i tzv. testování nanečisto, při kterém si zkusíte přijímací zkoušky na SŠ v reálných podmínkách? Přihlaste se. 

Kolik procent doučování dnes probíhá online?

Obecně platí, že téměř 30 % všech lekcí probíhá formou online doučování. V roce 2021 jsme odučili více jak 27 000 lekcí online. S doučováním online formou mají naši studenti jen ty nejlepší zkušenosti. Při online výuce používáme kameru, která zabírá psací plochu žáka, takže lektor v reálném čase vidí, co žák píše a může na to ihned reagovat. Přečtěte si o tom, jak online doučování probíhá, více. 

Škola Populo, možnost doučování také online

Recenze doučování aneb příběhy studentů a jejich rodičů 

Ve Škole Populo pomáháme studentům v každém věku. Obrací se na nás rodiče předškoláků i vysokoškoláků. Maminka vysokoškolačky nám napsala, že díky nám se její dcera zbavila strachu z pobytu v cizině: „Dcera zdraví z Barcelony. Kurz španělštiny jí moc pomohl a díky tomu teď výborně zvládá Erasmus.“ 

Jazykovou sebedůvěru jsme dodali i dalšímu studentovi, který si díky doučování ve Škole Populo zlepšil známku o dva stupně: „Syn si s vaší pomocí vylepšil španělštinu ze 3 na 1 jen během dvou měsíců.“

Pro nás ve Škole Populo je důležité nejen doučování samotné, ale také to, aby si student s lektorem perfektně lidsky sedli. Vždycky máme radost, když dostaneme od rodičů krásnou recenzi doučování: „Moje osmiletá dcera je velmi spokojená. Přiběhla ke mně po výuce a skákala štěstím, jak jí doučování bavilo. Vše bylo zábavnou formou a výuka nám perfektně zapadla do kroužků po škole. Na přípravu na přijímačky na gympl určitě také poptáme Školu Populo.

Autor:

Bc. Adéla Hronová
Manažerka Školy Populo
Adéla je šéfkou našeho produkčního oddělení. Vede tři týmy, které se starají o naše studenty a lektory. Zná dokonale naše služby a spolu s Metodickým centrem denně pracuje na jejich vylepšování.

 

 

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.