V tuto chvíli evidujeme OBROVSKÝ ZÁJEM o doučování. Kontaktujte nás ještě dnes, abychom Vám mohli garantovat přípravu.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Přijímací zkoušky Nechcete zkusit přijímačky nanečisto?

Nechcete zkusit přijímačky nanečisto?

Nechcete zkusit přijímačky nanečisto?
2. 7. 2018
Přijímací zkoušky

Konečně jsou tu prázdniny. Aktovka letí na dva měsíce do kouta, učebnice zanese prach a vědomosti se z hlaviček dětí začnou pomalu vypařovat. Většinou je to jedno, v září se to vše nastartuje opět nanovo, tak proč děti trápit s opakováním a přípravou na další školní rok. Co však ty děti, které čekají přijímací zkoušky na střední školu?

Kdy se má dítě začít připravovat na přijímačky?

Mnozí rodiče si jistě řeknou, že začít s přípravami na přijímací zkoušky stačí až někdy v zimě 2019, tedy během druhého pololetí.

Zní to docela logicky, že?

Realita však ukazuje, že to tak úplně nefunguje.

Děti jsou ve druhém pololetí již plně zavaleny školními povinnostmi a učit se ještě po škole doma samy často nezvládají. Navíc velkou část z osnov matematiky a českého jazyka jim někdo musí vysvětlit a rodiče na to nemají čas.

Najděte si doučování!

Nemá smysl chodit kolem horké kaše a namlouvat si, že na přijímačky se dítě připraví samo. Ne vždy se také rodičům podaří, aby se vedle pracovního vytížení ještě s dítětem učili doma.

Nebojte se proto požádat o pomoc. Ideální řešení je najít si profesionální doučování, které to vyřeší za vás, které, pokud se bude vaše dítě jen trochu snažit, zajistí v krátkém čase maximální efekt a podstatně zvýší šanci na přijetí.

Potřebujete připravit na přijímací zkoušky?
Doporučujeme začít s přípravou na přijímačky včas. Objednejte si své doučování ve Škole Populo nebo si vyzkoušejte Přijímačky nanečisto.

Slyšeli jste o Škole Populo?

Pokud přihlásíte své dítě na doučování do Školy Populo, první, co uděláme, je prověrka jeho vědomosti. Každý nový žák u nás napíše vstupní test a lektor na jeho základě určí, co přesně by bylo potřeba probrat.

Když se ovšem vaše dítě chystá na přijímací zkoušky, nabízíme ještě něco více. Abychom úroveň děti prověřili ještě tehdy, když je dostatek času, pořádáme každý měsíc Přijímačky nanečisto, kdy si dítě může otestovat své vědomosti a to, jak by složilo testy, kdyby na ně šlo již nyní.

V rámci snahy o maximální autentičnost probíhají Přijímačky nanečisto v identické podobě jako přijímačky reálné. Dítě píše oba testy najednou, má na to stejný časový limit a má zakázáno i pít a jíst, což je podmínka i během státních přijímacích zkoušek. Výjimku tvoří dvouhodinová přestávka, která je u nás zkrácena jen na 20 minut. Výsledky jsou anonymní a dají vám i vašemu dítěti představu o tom, jak by pochodilo, kdyby šlo nyní na přijímačky.

Škola Populo, přijímačky nanečisto

Jak se liší Přijímačky nanečisto podle věku dítěte?

Přijímačky na střední školu mohou skládat žáci z 5., 7. a 9. tříd všech základních škol. Vědomostní úroveň dětí se sice liší, podmínky přijímacích testů však nikoli. Tedy menší děti mohou být opravdu pod velkým stresem a osobnostně nepřipravené na tuto formu testů, naopak větší děti si s nimi umí poradit o něco lépe.

Děti z 5. tříd se hlásí obvykle na víceletá gymnázia a čeká je asi nejnáročnější přechod a také šok z CERMAT testů, na které nejsou často vůbec připraveny. Děti v 7. třídách se hlásí často na jazyková gymnázia, která bývají šestiletá, a děti v 9. třídách mají poslední šanci, jak se na střední školu dostat a musí proto také zabrat.

Nabídka Školy Populo je proto otevřena všem věkovým skupinám. Testy Přijímaček nanečisto samozřejmě vždy obsahují jen tu látku, kterou měl žák podle osnov probrat. Nestane se tedy, že by byl konfrontován s látkou, kterou bude probírat až v dalším pololetí.

Podle výsledků Přijímaček nanečisto následně můžeme nabídnout doučování přímo na míru nebo upravit již probíhající doučování ve Škole Populo. Pokud vás naše nabídka oslovila, přihlaste se ještě dnes a my se vám obratem ozveme!

Autor:

BSc. Nikola Domluvilová
Ředitelka správy kurzů
Nikola vede tým koordinátorek, které se starají o hladký průběh každého doučování. Je „strážkyní“ klientského servisu, hlídá, aby vše běželo tak, jak má a vyřeší jakoukoli nestandardní situaci.
Kontaktujte nás pro bližší informace o doučování
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.