V tuto chvíli evidujeme OBROVSKÝ ZÁJEM o doučování. Kontaktujte nás ještě dnes, abychom Vám mohli garantovat přípravu.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Maturita Maturity v září

Maturity v září

Maturity v září
25. 6. 2018
Maturita

Jak vám dopadly maturity? Mnozí jistě uspěli a po prázdninách se, doufejme, chystají na vysokou školu. Ti ostatní si musí maturitu zopakovat v září, protože buď neuspěli, nebo se jí nemohli z nějakého důvodu zúčastnit.

Právě teď je ideální doba začít se učit!

Přesně tak! Nenechávejte nic na poslední chvíli a začněte se na maturitní zkoušky chystat již nyní. No jo, to se snadno řekne, ale komu z nás se chce učit ještě o prázdninách?

Potřebujete připravit na maturitu?
Pokud jste neudělali maturitu nebo vás čeká první pokus na podzim, rádi vás připravíme.
Naši lektoři každý rok pomůžou stovkám maturantů k úspěšnému zakončení studia.

Pár dobrých rad

Učit se během letních prázdnin bezpochyby nikoho moc nenadchne. Druhé pololetí bylo pro každého středoškoláka, který zakončoval studium, velmi stresující, protože nemusel absolvovat jen maturitu, ale mnohdy i zkoušky na vysokou školu, nemluvě o tom, že se musel učit do školy a pohlídat si známky na vysvědčení.

Na začátek je určitě dobré si udělat nějakou bilanci. Sestavit si tedy časový plán, co vše je třeba zvládnout, kolik na to je času a kolik hodin denně by se mělo studiu věnovat.

Je vůbec reálné to zvládnout?

V případě humanitních předmětů se dá jistě mnohé nabiflovat, ale zvládnutí například české či anglické gramatiky je třeba s někým procvičovat. V případě předmětů přírodovědných, a zejména matematiky, která dělá potíže většině studentů, to často nejde vůbec.

Za neúspěchem mnoha studentů totiž nestojí jenom ten fakt, že by se málo učili nebo během testů jen zmatkovali, ale to, že látce vůbec nerozumí a musí jim ji vysvětlit někdo jiný.

Najděte si dobré doučování

Pokud nemáte v rodině kantora nebo někoho, kdo se bude vašemu dítěti věnovat, nemá asi smysl vymýšlet složité plány a čekat, to tentokráte dopadne dobře. Nejsnazší řešení je proto oželet nějaké finance a najít si raději kvalitní doučování na profesionální úrovni,.

Kde jej však hledat? A co třeba ve Škole Populo!

Škola Populo, výuka k maturitě

Individuální doučování přímo na míru

Výhodou Školy Populo je, že se vedle celého spektra předmětů a typů doučování specializuje přímo na doučování na maturitní zkoušky.

Výuka zde je vždy individuální a studentovi šita přímo na míru. Nestane se tedy, že by jej lektor doučoval něco, co nepotřebuje, a naopak zanedbal látku, kterou musí umět.

Ono totiž nejde jen o to, že se s dítětem někdo učí například zmíněnou matematiku, ale zásadní je, že s ním procvičuje typy příkladů a slovních úloh, které se objevují v CERMAT testech. Nic naplat, tyto testy se liší od toho, jak jsou děti předmětům během školního roku ve škole vyučovány, a pro mnohé z nich je to často velkým překvapením, v jaké formě jsou jim v testech otázky formulovány.

Naši lektoři mají proto připraveny jednak cvičné testy s obdobnými příklady, jednak mají bohaté zkušenosti s podobným doučováním. Váš případ totiž není ojedinělý a vaše dítě není první dítě, které mělo s CERMAT testy potíže. Řešení vašeho problému bylo tedy mnohokráte úspěšně prověřeno, včetně úspěchů, které naši žáci měli u maturit!

Výhodou letního doučování je i to, že vaše dítě dostane během prázdnin nutný režim a řád a bude se učit navíc rychleji a mnohdy i o něco méně, než by muselo, kdyby se učilo samo. Z léta mu zůstane každý den alespoň pár hodin na nějakou zábavu a jeho sebevědomí se díky pilné a pečlivé přípravě podstatně zvýší, což mu během zkoušek v září bezpochyby může výrazně pomoci.

Úspěšnost žáků u maturitních zkoušek, kterým jsme pomáhali s přípravou, je 96 %. Důležité je přípravu nepodcenit a začít včas. Rádi s přípravou pomůžeme i vám.

Autor:

Bc. Adéla Hronová
Manažerka Školy Populo
Adéla je šéfkou našeho produkčního oddělení. Vede tři týmy, které se starají o naše studenty a lektory. Zná dokonale naše služby a spolu s Metodickým centrem denně pracuje na jejich vylepšování.
Kontaktujte nás pro bližší informace o doučování
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.