V tuto chvíli evidujeme OBROVSKÝ ZÁJEM o doučování. Kontaktujte nás ještě dnes, abychom Vám mohli garantovat přípravu.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Cizí jazyky Jazykové centrum Populo: řešení cizích jazyků pro dospělé a firmy

Jazykové centrum Populo: řešení cizích jazyků pro dospělé a firmy

Jazykové centrum Populo: řešení cizích jazyků pro dospělé a firmy
5. 5. 2020
Cizí jazyky

Jazykové centrum Populo je řešením všeho, co se týká jazyků. Klienti se na nás mohou obrátit s překlady, tlumočením, korekturami textů a nebo s výukou cizích jazyků, a to jak prezenční, tak online formou. Každý požadavek řešíme s klientem individuálně. Pečlivě si vyslechneme zadání a navrhneme varianty řešení podle odbornosti, časové náročnosti a předchozích zkušeností. Chtěli bychom vám ukázat, jakým způsobem pracujeme s klienty a s rozdílnými požadavky na výuku cizího jazyka.

Jazykový kurz nejen individuálně, ale vždy i na míru

Nabízíme individuální kurzy cizích jazyků, firmám však nabízíme i skupinovou výuku. 

Individuální výuka: 

přizpůsobíme se jazykové úrovni studenta, zvolíme blízká témata pro výuku

tempo výuky během lekcí přizpůsobíme studentovi 

zaměříme se na problematické a přeskočíme pro vás jednoduché 

celkově přizpůsobíme každou lekci vaší aktuální náladě a stavu mysli 

“domácí úkoly” řešíme dle požadavků klienta, jde to i bez nich

v průběhu studia je možné měnit frekvenci i intenzitu výuky 

Skupinová výuka:

vhodná pro skupinu klientů na stejné jazykové úrovni

menší finanční náročnost 

vhodné pro firemní klienty

Mám zájem o výuku cizího jazyka
Začněte ihned s výukou cizího jazyka. Ve Škole Populo se cizí jazyky učí děti i dospělí, pokročilí i začátečníci. Naši zkušení lektoři vám zcela přizpůsobí individuální lekce dle vaši požadavků.

Nejčastější důvody studia cizího jazyka:

Chci se vzdělávat při práci, ale nemám čas...

Potřebujete cizí jazyk v zaměstnání, ale od skupinového kurzu vás odrazuje nutnost časově se přizpůsobit ostatním? V případě individuálního kurzu jsou na prvním místě pouze vaše požadavky na plánování lekcí s možností lekce předem omluvit, aniž by propadly nebo dokonce kurz pozastavit, pokud například odjíždíte na dovolenou.

Zbožňuji cestování, ale bojím se promluvit...

Plánujete vycestovat do zahraničí, ale při spojení “cizí jazyk” vám naskočí husí kůže a vybaví se vám středoškolské fádní drilování gramatických časů bez náznaků konverzace? 

S individuální formou výuky se tohoto scénáře obávat nemusíte. Před cestou do zahraničí vám pomůžeme s osvojením slovní zásoby a prostřednictvím konverzačních témat vás připravíme na každou běžnou situaci, se kterou se při svých cestách setkáte. 

Vaše vysněná dovolená nemusí být zatížena strachem pokaždé, když se budete chtít zeptat na cestu nebo když se budete snažit vybrat si tamní kuchařskou specialitu.

Konečně mám čas se vzdělávat, ale jsem věčný začátečník...

Individuální jazykový kurz vám umožňuje vhodné vyplnění vašeho volného času. Jazykové centrum Populo pro vás připraví výuku cizího jazyka, který vás vždy zajímal, ale nikdy jste neměli možnost, odvahu nebo čas se mu věnovat. Lektor se zcela přizpůsobí vašim dosavadním jazykovým znalostem, kterým uzpůsobí jak výběr studijních materiálů, tak tempo celé výuky. 

Škola Populo, výuka cizích jazyků pro dospělé a firmy

Hledáme efektivní pracovní benefit pro naše zaměstnance...

Jak již bylo zmíněno, Jazykové centrum Populo nabízí jazykové kurzy nejen pro jednotlivé zájemce, ale také pro firmy, pro které může představovat zajímavý a ze strany zaměstnanců také žádaný pracovní benefit, který by měl dosahovat určité úrovně.

Řada zaměstnavatelů bude mít jistě zkušenost s tím, jak obtížné je zvolit ten správný typ kurzu, který bude vyhovovat jak zaměstnancům, tak právě samotnému zaměstnavateli. I v tomto ohledu vychází Jazykové centrum Populo prostřednictvím individuálně realizovaných kurzů firmám vstříc. 

Zatímco zaměstnanci mají možnost se při práci vzdělávat, průběh kurzu je pro potřeby zaměstnavatele po celou dobu evidován. Po ukončení kurzu je zaměstnavateli doloženo potvrzení o absolvování kurzu a výstupní hodnocení studenta ze strany lektora. 

Nespornou výhodou je také možnost realizovat kurz přímo ve firmě. Nemusíte se tak obávat problematického plánování lekcí v souladu s pracovní docházkou zaměstnance.

Nečekejte a přestaňte hledat, začít můžete ještě dnes.

Pokud jste tedy marně hledali kurz odpovídající přímo vašim nárokům, nyní je vaše hledání zcela jistě u konce. Svůj jazykový kurz můžete začít plánovat ještě dnes. Jazykové centrum Populo vám nabízí realizaci jakéhokoliv cizího jazyka podle vašich představ a požadavků. 

Více než kdy jindy tak máte příležitost proměnit sny o znalosti cizího jazyka ve skutečnost, případně překvapit a motivovat své zaměstnance benefitem, na který by u jiného zaměstnavatele čekali marně. Neváhejte nás kontaktovat.

Autor:

BSc. Nikola Domluvilová
Ředitelka správy kurzů
Nikola vede tým koordinátorek, které se starají o hladký průběh každého doučování. Je „strážkyní“ klientského servisu, hlídá, aby vše běželo tak, jak má a vyřeší jakoukoli nestandardní situaci.

 

Kontaktujte nás pro bližší informace o doučování
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.