Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Učení Jak si z novoročního předsevzetí neudělat povinnost

Jak si z novoročního předsevzetí neudělat povinnost

Jak si z novoročního předsevzetí neudělat povinnost
25. 1. 2021
Učení

Novoroční předsevzetí. Pro někoho strašák, pro někoho motivace, jak se pohnout tím správným směrem. Z výzkumů vyplývá, že předsevzetí týkající se vzdělání se objevují mezi deseti nejčastějšími. Nejvíce se pak lidé chtějí vzdělávat v jazycích.

Nový rok ve Škole Populo

Stejně jako fitness centra a posilovny i my ve Škole Populo zaznamenáváme po Novém roce větší poptávku ze strany dospělých právě na základě jejich novoročních předsevzetí. Pomocnou ruku ve vzdělávání totiž nenabízíme jenom žákům a studentům, ale i všem dospělým, kteří se z nejrůznějších důvodů rozhodnou prohlubovat své dosavadní vzdělání či začít s něčím úplně novým.

Začněte v novém roce s námi
Doučujeme všechny předměty základních a středních škol. Vysokoškoláky učíme vybrané předměty a zároveň vyučujeme desítky světových jazyků. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.

S každým novým klientem přichází i nový příběh

Hezké na práci s dospělými je to, že každého z nich k nám přivádí jiný příběh. Někteří přicházejí s poptávkou doučování účetnictví či ekonomie kvůli nové práci nebo zkouškám, někteří chodí na lekce práce s počítačem, protože si chtějí i v pokročilém věku rozšířit obzory a jiní chodí proto, že se jejich život mění o 180°. 

Pamatujeme si příběh starší dámy, která se začala učit španělsky, aby si mohla popovídat se svými vnoučaty, která žila ve Španělsku a česky bohužel neuměla. Další klientka se začala učit italsky, aby si mohla popovídat s partnerovými rodiči. A vůbec největší příběh, který si pamatujeme, je o manželském páru, který se natolik zamiloval do Itálie, že se začal učit italsky a následně se do Itálie odstěhoval.

Škola Populo, doučování pro každého

Jak pomůže Škola Populo

Chápeme, že dodržet vlastní předsevzetí může být někdy náročné, jsme ale přesvědčeni, že každé vzdělání za trochu času a píle jistě stojí. Nikdy není pozdě se začít učit a zdokonalovat tam, kde potřebujete. A už vůbec není nutné to dělat pro někoho jiného. Věnujte čas sami sobě, vyčleňte si pár hodin týdně jen pro sebe a naučte se to, po čem toužíte. A pokud si k tomu vyberete toho správného parťáka, půjde to téměř samo. Ve Škole Populo vám proto nabízíme plnou podporu během studia, učební plán na míru, možnost online výuky, přizpůsobíme se vašim časovým možnostem i pokrokům během studia.

Podívejte se na naši kompletní nabídku doučovaných předmětů nebo cizích jazyků. V novém roce 2021 se těšíme na stávající i nové klienty a na spoustu nových příběhů, které spolu s nimi objevíme.

Autor:

BSc. Nikola Domluvilová
Ředitelka správy kurzů
Nikola vede tým koordinátorek, které se starají o hladký průběh každého doučování. Je „strážkyní“ klientského servisu, hlídá, aby vše běželo tak, jak má a vyřeší jakoukoli nestandardní situaci.

 

 

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.