V tuto chvíli evidujeme OBROVSKÝ ZÁJEM o doučování. Kontaktujte nás ještě dnes, abychom Vám mohli garantovat přípravu.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Cizí jazyky Jak na výuku jazyka online

Jak na výuku jazyka online

Jak na výuku jazyka online
5. 7. 2021
Cizí jazyky

Je červenec, začaly prázdniny a období dovolených neodbytně klepe na dveře. Je to čas, kdy se mnoho lidí nezávisle na sobě rozhoduje začít s novým cizím jazykem nebo se zdokonalit v jazyku, se kterým už zkušenosti mají.

Jaké jsou důvody začít se učit cizí jazyk online?

Důvodem jsou mnohdy právě dovolené v cizině, které si všichni chceme užít se vším všudy, třeba i s rozhovory s místními. Stejně tak by si možná vaše děti přály cizí jazyk procvičovat i o prázdninách mimo školu. Zvažujete-li tedy výuku cizích jazyků online z jakýchkoli důvodů, jsme tu pro vás. V dnešním článku vám proto dáme několik rad a tipů, pro koho je taková výuka vhodná, jak probíhá a třeba i jak zvolit vhodného lektora.

Mám zájem o online výuku
Online výuku ve Škole Populo zprostředkováváme již několik let a máme s ní výborné zkušenosti. Díky našemu propracovanému systému je online výuka snadná, efektivní a maximálně interaktivní. Podívejte se, jak naše online výuka probíhá.


Ve chvíli, kdy se pro nový jazyk rozhodnete, vyvstává otázka kde a jak se začít cizí jazyk učit. Možností je jistě několik: existuje nepřeberné množství odborné literatury, učebnic pro samouky, knih a pracovních listů, které seženete v každém dobrém knihkupectví. Vždy ale podstupujete riziko, že vám daná učebnice nesedne nebo zkrátka pro samostudium ztratíte motivaci. Někteří by možná naopak raději docházeli na lekce k rodilým mluvčím či lektorům do škol či jiných výukových center. Taková nabídka je však často omezená především v menších městech, dojíždění navíc musíte věnovat spoustu svého volného času.

Výhody online výuky

Stále častější a smysluplnější volbou se proto stává online výuka cizích jazyků, která se plně přizpůsobí vašim časovým možnostem i studijním potřebám. I uplynulé měsíce v lockdownu přispěly k tomu, že je online komunikace stále dostupnější a snazší, a proto online výuka není žádný problém. Navíc je stejně, ne-li více, efektivní, protože šetří váš čas i peníze. Ty byste jinak museli věnovat nákupu knih, které možná ani nevyužijete, či svým cestám za lektorem. Všechny své finance tedy plně investujete pouze do samotného vzdělávání.

Online výuka je vhodná doslova pro každého. I mezi klienty Školy Populo najdeme všechny věkové kategorie. Cizí jazyky učíme děti v první třídě, klienty, kteří potřebují jazyk v zaměstnání, ale také klienty v důchodovém věku, kteří se chtějí neustále vzdělávat. Na věku ani úrovni vašich jazykových dovedností tedy opravdu vůbec nezáleží. Důležitá je především chuť a motivace se vzdělávat. A právě období letního cestování může být tím pravým nábojem pro věc!

Škola Populo, učení pohodlně online

Online výuka jazyků se Školou Populo

Cizí jazyky učíme ve Škole Populo už dlouhé roky. Máme tedy mnoho zkušeností s tím, jaké postupy zvolit pro to, abychom vyšli našim klientům vstříc a zároveň brali ohled na jejich jazykovou pokročilost. Řídíme se tím, že  každý člověk potřebuje při výuce individuální přístup, který odráží jeho způsob učení i přemýšlení nad danou problematikou.

Naše online výuka včetně online výuky jazyků probíhá vždy v poměru 1:1, tedy jeden lektor se při lekci věnuje pouze jednomu klientovi. To zaručuje plně individuální přístup, dostatek času pro dotazy, opakování i dodatečné vysvětlení, pokud je to třeba. K online výuce navíc nepotřebujete žádné speciální vybavení. Bude vám stačit počítač a mobilní telefon, díky kterým dokážeme plně nahradit osobní kontakt v učebně z pohodlí vašeho domova.

Největší zájem ze strany našich klientů je pochopitelně o konverzaci, ať už se jedná o anglický, německý, ruský nebo třeba španělský jazyk. A k tomu je online výuka jako stvořená, protože povídat si přes obrazovku jde velmi jednoduše. Co nejvíce se tedy při výuce snažíme zapojovat právě konverzaci. Chceme, aby byla výuka zábavná a ne jednotvárná. Nezapomínáme ale ani na gramatiku, která je nepostradatelná. Především u dětí na prvním a druhém stupni trénujeme gramatiku i slovíčka a díky možnosti snímání obrazovky pak vyplňujeme nejrůznější gramatická a poslechová cvičení.

Avšak překonat strach z mluvení nahlas bývá často tím největším problémem. Vždy však výuku plně přizpůsobujeme klientovi - maturanti potřebují natrénovat poslech a správné odpovědi, pracující klienti zase ocení rady, jak uspět u pohovoru či na obchodním jednání v cizím jazyce. Jiný zase potřebuje procvičit slovní zásobu pro cestování. Je to velmi individuální, proto žádní dva klienti Školy Populo nikdy nemají stejný studijní plán.

Rádi a často také spolupracujeme s rodilými mluvčími, které ocení pokročilejší klienti nebo například firmy, které si u nás objednávají výuku jazyků pro své zaměstnance. Tam už je to především o konverzaci, porozumění a rychlé reakci, kterou zaměstnanci potřebují při komunikaci se svými obchodními partnery či kolegy v zahraničí.

Jak začít?

Pokud máte zájem o online výuku jazyků se Školou Populo, kontaktujte nás na našich webových stránkách skrze kontaktní formulář a my se vám obratem ozveme zpět. Naše kolegyně vám připraví individuální plán na míru vašim možnostem i potřebám a můžete začít třeba hned! To vše navíc zcela nezávazně až do chvíle, než se rozhodnete s námi začít spolupracovat.

Jsme si jisti, že dokážeme pomoci všem žákům pochopit základy, všem maturantům uspět u zkoušky a všem dospělým překonat pracovní i cestovatelské výzvy. Těšíme se na nové tváře a možná i na vás.

Autor:

Bc. Adéla Hronová
Manažerka Školy Populo
Adéla je šéfkou našeho produkčního oddělení. Vede tři týmy, které se starají o naše studenty a lektory. Zná dokonale naše služby a spolu s Metodickým centrem denně pracuje na jejich vylepšování.

 

 

Kontaktujte nás pro bližší informace o doučování
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.