V tuto chvíli evidujeme OBROVSKÝ ZÁJEM o doučování. Kontaktujte nás ještě dnes, abychom Vám mohli garantovat přípravu.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Zarezervujte si doučování ještě dnes

Zarezervujte si doučování ještě dnes

Zarezervujte si doučování ještě dnes
1. 6. 2018
Doučování

Každý rodič to jistě zná, nastane konec května a podle zpráv ze školy to vypadá, že na vysvědčení bude o jednu čtyřku navíc. Jako první Vás napadne, že se to nemuselo stát, kdyby se Vaše dítě připravovalo pravidelně. Protože ale nemá studijní návyky, je ideálním řešením najít si někoho na doučování.

Kde však na poslední chvíli, ještě na konci května nebo během června, sehnat spolehlivého lektora, u nějž je jistota, že se Vašemu dítěti bude věnovat intenzivně celý týden?

Škola Populo má pro Vás řešení!

Pokud si chcete vylepšit známku ještě před koncem školního roku, na nic nečekejte a kontaktujte nás ještě dnes. Jsme schopni Vám zajistit individuální a intenzivní výuku tak, abyste se mohli připravit na závěrečné testy a vylepšit si známku, případně si ušetřit reparáty na konci prázdnin.

Potřebujete doučování?
Pokud máte zájem o doučování, neváhejte se na nás obrátit. Ve Škole Populo každý rok odučíme tisíce lekcí naše žáky i studenty, kterým pomáháme dosáhnout jejich cílů.

Můžeme jen ve středu od půl čtvrté

Zbystřit by měli i ti z Vás, kteří myslí více dopředu – tedy na září.

Mnozí už nechávají letošní rok “nějak dojít” a plánují začít s pravidelným doučováním až od září. Pokud má však Vaše dítě dvakrát týdně trénink fotbalu nebo atletiky a každý druhý den odpolední vyučování ve škole, máte možná k dispozici jen jeden určitý den a čas, který byste mohli doučování obětovat.

Našli jste se v tomto popisu? Pak věřte, že v září už mohou být všechny oblíbené časy doučování obsazené. Kapacity učeben Školy Populo navíc nejsou nekonečné, proto pokud Vás předběhne větší počet rodičů a žáků, musíte si pak vybírat termíny, kdy ještě nemáme plno. Tak se obvykle děje od pondělí do pátku, od 14 do 17 hodin.

Ve Škole Populo se snažíme každému žákovi přizpůsobit s ohledem na jeho časové možnosti, školu a kroužky. V jeden čas však dokážeme doučovat maximálně třicet dětí. V pomyslné frontě, která čeká na nejoblíbenější čas výuky, navíc nejsou jen noví zájemci, ale také stávající žáci, kteří se po dovolených a táborech vrace do učeben Školy Populo, aby si procvičili, co se naučili v minulých měsících.

S koncem prázdnin a blížící se školou se nám rozvrh doučování zase zaplní a proto se vyplatí mít svůj čas zarezervovaný už během prázdnin. Pokud tedy chcete rychlé zopakování vědomostí před začátkem školy na konci srpna, nebo si prostě jen dopředu zajistit místo a termín, hlaste se raději s předstihem.

Chcete děti nastartovat do nového školního roku? Učíme i o prázdninách.

Prázdniny jsou obdobím, kdy se mysl školáků dostává mimo jinak pravidelný režim. U malých dětí dochází k ochabování znalostí z minulého roku, starší si po prázdninách hůře zvykají na ranní vstávání a pravidelnou dřinu ve škole. Prázdniny jsou proto ideální chvíle začít se v malých dávkách připravovat na další školní rok. Zapsat se na doučování během léta je proto velmi moudré rozhodnutí!

Letní doučování je navíc nutností pro ty, kdo na jejich konci musí složit reparát, aby nepropadli. Pokud je Vaše dítě v podobné situaci, vypracujeme mu individuální akční plán přímo na míru.

Škola Populo, doučování pro všechny

Kdy mám dítě přihlásit na přípravu na přijímací zkoušky 2019?

Co nejdříve! Budete možná překvapeni, ale děti, které již doučováním ve Škole Populo prošly, si nemohou vynachválit to, že k nám docházely již od září a mohly tak látku na obtížné a stresující jarní testy vstřebat postupně. Ty, co se začínaly doučovat až v lednu nebo později, poté často litovaly, že s tím nezačaly již dříve.

Abyste podobným stresům předešli, může si Vaše dítě přijít během prázdnin napsat naše vstupní testy. Z nich se dozví na jaké úrovni jeho vědomosti jsou a kdy bude ideální s doučováním na přijímačky začít. Doučování ve Škole Populo zvýší šance, že se Vaše dítě dostane na vybranou školu!

Jaký typ doučování nabízí Škola Populo?

  •  Doučování všech předmětů z osnov základních a středních škol.
  •  Přípravu na zkoušky, písemky a testy, které děti čekají na konci školního roku.
  •  Prázdninovou přípravu na reparáty na konci léta. Žákovi připravíme individuální studijní plán přímo na míru tak, aby to zvládl.
  • Přípravu na přijímací zkoušky a maturity.
  • Doučování anglosaských (angličtina, němčina), románských (francouzština, španělština, italština) a slovanských jazyků (ruština, polština). V případě zájmu také některých jazyků exotických (čínština, japonština či hebrejština).
  • Doučování pro malé děti v hravé formě (předškoláci a žáci na prvním stupni).
Pokud i vy hledáte kvalitní individuální doučování, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme ať už na našich pobočkách nebo online. 

Autor:

Bc. Adéla Hronová
Manažerka Školy Populo
Adéla je šéfkou našeho produkčního oddělení. Vede tři týmy, které se starají o naše studenty a lektory. Zná dokonale naše služby a spolu s Metodickým centrem denně pracuje na jejich vylepšování.
Kontaktujte nás pro bližší informace o doučování
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.