Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Výhody doučování ve Škole Populo

Výhody doučování ve Škole Populo

Výhody doučování ve Škole Populo
15. 12. 2023
Doučování

Ve Škole Populo nabízíme individuální doučování pro všechny věkové kategorie. Učíme žáky, studenty, dospělé i seniory. S našimi lektory uděláte z trojek jedničky, připravíte se na přijímací zkoušky a maturitu, naučíte se základy účetnictví nebo začnete mluvit plynule anglicky. Od roku 2014 doučujeme po celé České republice i Slovensku. Naše doučování je přizpůsobeno potřebám a studijním cílům studenta. 

Individuální doučování je cesta k lepším výsledkům


Každý žák je jedinečný a má jiné potřeby, proto se ve Škole Populo věnujeme individuálnímu doučování. Jedna z hlavních výhod je přizpůsobení výuky na míru. Každé dítě, student i dospělý má různé studijní cíle a vlastní tempo během učení. Individuální doučování umožňuje lektorovi soustředit se pouze na potřeby konkrétního studenta a věnovat mu svoji energii. 

Během individuálního doučování má student jistotu, že mu lektor vysvětlí školní látku, má možnost kdykoliv se zeptat nebo se případně vrátit k tématu, které potřebuje zopakovat. Další výhodou individuálních lekcí je, že pokud student nepotřebuje učivo dál vysvětlovat, mohou se s lektorem posunout k následujícím tématům. Student tím získá náskok a jistotu v daném školním předmětu, cizím jazyce nebo specializaci. 

Doučování netradičních výukových metod a studentů se specifickými poruchami učení

Hejného metoda nebo Montessori pedagogika jsou netradičními výukovými metodami, které jsou v dnešní době velice populární. Ve Škole Populo máme stovky žáků, kteří jsou vzděláváni formou těchto výukových metod. V některých případech je pro žáky náročný přestup ze základní na střední školu, a proto využívají naše doučování, které jim pomůže se snadným přechodem a vysvětlením potřebné školní látky.

Ve Škole Populo doučujeme také studenty se specifickými poruchami učení jako ADHD, dyslexie, dysortografie, dysgrafie či dyskalkulie. Pro studenty se specifickými poruchami učení vybíráme zkušené lektory, kteří ví, jaký způsob výuky zvolit. Student si tak může být jistý, že bude individuální lekce přizpůsobena zcela jeho potřebám. 

Objednejte si individuální lekce
Buďte napřed s doučováním ve Škole Populo. Naši zkušení lektoři vás připraví na písemky, přijímací zkoušky, jazykové zkoušky nebo vám vysvětlí náročnou školní látku. 

Studijní plán a zaručená flexibilita


Jelikož se studenti na Školu Populo obrací s různými důvody doučování, vždy vypracujeme individuální studijní plány. Lekce si plánujete dle vašich časových možností. Doučování ve Škole Populo můžete mít ráno, odpoledne i večer. Frekvenci lekcí přizpůsobujeme vždy potřebám studenta. Víme, že díky flexibilitě mohou žáci, studenti i dospělí snadno skloubit doučování s dalšími svými aktivitami.

Lekce ve Škole Populo trvá vždy 45 minut. Pokud budete chtít intenzivnější výuku, můžete mít například dvě lekce za sebou nebo dvě lekce během jednoho týdne. V průběhu doučování vám lektor může doporučit zvýšení či snížení frekvence lekcí na základě vašeho pokroku v daném školním předmětu, přípravě k přijímacím zkouškám, maturitě nebo v cizím jazyce.

Prezenční i online doučování

Ve Škole Populo si můžete vybrat mezi prezenční výukou v našich moderních pobočkách nebo online z pohodlí svého domova. 

Prezenčně v moderních učebnách

Naše pobočky jsou ideálním místem pro každého studenta. Prezenční doučování probíhá v příjemném prostředí s moderně vybavenými učebnami. Během čekání na lekci mohou žáci a studenti relaxovat v odpočinkovém zázemí s pohodlnými křesly nebo se posílit lehkým občerstvením, které je pro ně kdykoliv k dispozici. 

Pro naše pobočky jsme vždy vybrali nejlepší adresu ve městě. Pobočky jsou snadno dostupné městskou hromadnou dopravou. Naším cílem je, aby se u nás všichni studenti cítili komfortně a těšili se na své lekce.

Online kdekoliv a kdykoliv

Vyzkoušejte naši online výuku a přesvědčte se, že lektor nemusí sedět vedle vás, abyste dosáhli skvělých výsledků. Pro online výuku stačí mít k dispozici počítač, tablet nebo chytrý telefon. Ve Škole Populo víme, že pro nejefektivnější online výuku je nutné zajistit perfektní podmínky pro studenty i lektory. Z toho důvodu jsme se rozhodli pro vlastní metodu online výuky, která vytváří ideální prostředí pro efektivní doučování. 

Aby naši studenti mohli jednoduše lektorovi ukázat své vypočítané příklady z matiky nebo vyplněné vzorečky do chemie, používají během doučování kameru na svém mobilním telefonu. Kamera mobilního telefonu snímá celou psací plochu za pomoci stativu. Současně má student zapnutou kameru na svém notebooku, aby mohl s lektorem pohodlně komunikovat. Obě zařízení během online výuky používá také lektor.

Klientský servis

Tým Školy Populo je našim klientům i lektorům k dispozici 12 hodin denně. V případě, že budete potřebovat omluvit lekci, upravit čas doučování nebo budete mít jakýkoliv jiný dotaz, vždy můžete kontaktovat naše koordinátorky. 

Během doučování můžete naplno využívat naši webovou aplikaci PopuloEdu, kde mají studenti i lektoři přehled o všech lekcích, uvidíte rozvrh a plán doučování. Protože je nesmírně důležitá zpětná vazba, lektor vždy připraví zápis z lekce a student tak může sledovat průběh doučování a své výsledky.

Kvalita doučování je pro nás na prvním místě, proto na ni dohlíží naši metodici, kteří připravují výukové materiály, poskytují podporu lektorům i studentům, udělují zpětnou vazbu a pravidelně hodnotí a zlepšují úroveň výuky ve Škole Populo.

Testování nanečisto aneb zažijte pravou atmosféru jako u přijímaček

Škola Populo nabízí jedinečnou službu v podobě Přijímaček nanečisto. Přijímačky nanečisto pomáhají žákům připravit se na jejich velký den, kdy budou psát jednotnou přijímací zkoušku na střední školy a víceletá gymnázia.

Během Přijímaček nanečisto žák zažije skutečnou atmosféru přijímacích zkoušek v učebnách připravených ke psaní testů, navíc se stejnými časovými limity a povolenými pomůckami. Po dopsání testů žáci obdrží vyhodnocení a doporučení od lektorů, co by měli zlepšit a na jakou část testu se nejvíce zaměřit. Vyberte si termín na některé z 9 poboček Školy Populo nebo si objednejte přijímačky nanečisto online

Proč je doučování důležité?

Během individuálního doučování student získá maximum informací a zlepší své výsledky ve škole, na univerzitě nebo v práci. Zároveň si student posílí své sebevědomí a vnitřní motivaci. Písemky i přijímačky na střední nebo na vysokou školu budou pro studenta jednodušší, díky znalostem a dovednostem, které získal na doučování.

Škola Populo poskytuje komplexní doučování, které se zaměřuje na potřeby jednotlivých žáků a studentů a nabízí mnoho výhod, které pomáhají žákům dosáhnout svých studijních cílů. Objednejte si doučování ještě dnes!

Zdroje:

Škola Populo

Autor:

Kristýna Můčková
Copywriter
Kristýna pracuje ve Škole Populo jako copywriter a připravuje zajímavé články pro náš blog. Zároveň se podílí na tvorbě newsletterů nebo našeho webu. Vždy se ráda ujme nápadů a myšlenek, které může sepsat a předat dál. Cestu do světa copywritingu, managementu a marketingu našla během svého pětiletého studia na brněnské Newton University.
Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.