Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování V srpnu doučujeme zdarma 200 sociálně znevýhodněných dětí

V srpnu doučujeme zdarma 200 sociálně znevýhodněných dětí

V srpnu doučujeme zdarma 200 sociálně znevýhodněných dětí
25. 7. 2022
Doučování

Rovné dvě stovky žáků a studentů ze sociálně znevýhodněného prostředí se letos v srpnu mohou zapojit do projektu, ve kterém je doučíme zdarma vybrané předměty. Chceme jim tak dát šanci na kvalitnější vzdělání. Věříme, že právě díky němu budou o krok blíže lepšímu životu.

Zažilo to mnoho z nás. Někdo ze spolužáků ve třídě bojoval ze všech sil s češtinou nebo matematikou, ale na lepší známku na vysvědčení než trojku to stejně nestačilo. Jeho rodiče si navíc nemohli kvůli napjatému rodinnému rozpočtu dovolit doučování, takže neexistovala šance na zlepšení.

Doučování pro 200 dětí ze sociálně znevýhodněných rodin zdarma

Proto jsme si Škole Populo řekli, že dětem v této situaci pomůžeme. Letos v srpnu pořádáme speciální program, ve kterém si bude moci 200 žáků a studentů vybrat jeden z předmětů, který ho zdarma doučíme. Obvyklá kvalita výuky tím ale nijak neutrpí. Na každého čeká rovnou 13 lekcí vyučovaných individuálně zkušeným lektorem. Dítěti se bude naplno věnovat a přizpůsobí se mu, co nejvíce to bude možné. Vybrat si bude možné z prezenční nebo online formy.

Abychom zbytečně netříštili síly, rozhodli jsme se, že doučování zaměříme na tři obvyklé strašáky”, tedy češtinu, angličtinu a matematiku. Z našich zkušeností právě s těmito předměty děti bojují nejčastěji. Výuku je možné pojmout i intenzivněji a dítě může mít třeba i tři nebo čtyři lekce za týden. Záleží, jak se s lektorem domluví.

Na každého studenta, kterého do programu doučování zdarma vybereme, čeká 13 individuálních lekcí. Přihlásit se může každý student do 18 let. Stačí vyplnit dotazník s čestným prohlášením na webu. 

Doučování se uskuteční v srpnu

Pro druhý prázdninový měsíc jsme se nerozhodli náhodou. Děti totiž po skončení doučování ihned na začátku září naskočí do výuky ve škole, takže nabyté znalosti skutečně využijí a nezapomenou je. Kromě českých dětí se mohou zúčastnit také potomci cizinců žijících u nás. Právě čeština jim dělá často velké potíže, doma jim však s jazykem nemá kdo pomoci. Podmínkou je, aby děti byly zapsané v české škole.

Jak je možné se k programu doučování zdarma přihlásit?

  • Je to jednoduché. Přímo na našich stránkách je nutné vyplnit dotazník s čestným prohlášením.
  • My následně všechny přihlášky vyhodnotíme a děti do programu vybereme.
  • Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo by doučování zadarmo mohl potřebovat, neváhejte mu akci doporučit nebo mu rovnou pošlete odkaz. Dobrých skutků totiž nikdy není dost.
Přihlaste se k programu doučování zdarma
Vyplňte dotazník s čestným prohlášením na webu a přihlaste k programu doučování zdarma.

Škola Populo pomáhá dlouhodobě

Ve Škole Populo se snažíme znevýhodněným dětem pomáhat dlouhodobě. V rámci naší neziskové činnosti jsme od roku 2020 pomohli k lepšímu vzdělání už téměř stovce dětí, které by na něj jinak dosáhly velmi obtížně. Společně věříme, že jedinou správnou cestou k lepšímu životu je právě kvalitní vzdělání a každý si zaslouží svoji šanci.

Autor:

BSc. Nikola Domluvilová
Ředitelka správy kurzů
Nikola vede tým koordinátorek, které se starají o hladký průběh každého doučování. Je „strážkyní“ klientského servisu, hlídá, aby vše běželo tak, jak má a vyřeší jakoukoli nestandardní situaci.

 

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.