Již 487 rodičů si tento měsíc vybralo Školu Populo. Děkujeme ❤️. Zbývají poslední volná místa a konzultace ZDARMA.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Galerie Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Přijímačky a maturity nanečisto on-line

Přijímačky a maturity nanečisto on-line

Přijímačky a maturity nanečisto on-line
23. 11. 2020
Doučování
Není čas ztrácet čas. Ani online

Maturity i přijímací zkoušky se blíží rychlostí blesku. I když se to možná nemusí zdát, na přípravu zbývá už pouze pár měsíců. Události letošního roku spojené s pandemií koronaviru situaci maturantům ani absolventům rozhodně neulehčují. To ale neznamená, že je situace neřešitelná, a že všechna práce a příprava zůstává pouze na samotných studentech.

My ve Škole Populo věříme a z vlastních zkušeností víme, že i online výuka a příprava dokáže být velkým pomocníkem. S námi vlastně ani nepoznáte, že lektor nesedí vedle vás a lekce neprobíhá přímo v učebně. Vyzkoušeli jsme si to na jaře, kdy jsme na maturitu i přijímací zkoušky připravili stovky spokojených studentů, a zvládneme to i tentokrát.

Po dobu trvání nouzového stavu a uzavření učeben jsme veškeré naše aktivity přesunuli do online prostředí a to včetně přípravy na přijímací zkoušky i maturity. Stejně tak si s námi můžete vyzkoušet přijímačky i maturitu nanečisto přímo z pohodlí vašeho domova. 

Jak už mnozí možná víte, ve Škole Populo pravidelně pořádáme maturity i přijímací zkoušky nanečisto. Díky těm si studenti vyzkouší jak celý proces probíhá od příchodu do učebny, přes zadání, práci se záznamovým archem, dodržení časového limitu až po rozloučení. To bohužel online nezvládneme. Zvládneme vás ale i přes to připravit nejlépe, jak umíme - pomocí testování nanečisto online.

Testy nanečisto nejsou určeny pouze pro ty, kteří k nám zároveň chodí na doučování či přípravu a svoje výsledky tak probírají se svými lektory při online hodinách.

Testy nanečisto si může vyzkoušet každý, v balíčku totiž nově nedostanete pouze didaktický test se záznamovým archem a výsledky, ale také postupy řešení.

Můžete si tím pádem lépe ověřit svoje uvažování při vypracovávání daného úkolu. A pokud při tom student zjistí, že by se mu pomoc našich lektorů hodila, máme stále několik volných míst pro doučování i přípravu na zkoušky.

Škola Populo, příprava na maturitu i zkoušky

Svoje testy tedy můžete vypracovat v klidu doma za pomoci rodiny či přátel a nebo si můžete připravit stejné podmínky jako u reálné zkoušky vč. časového limitu. V každém případě zjistíte, jak si stojíte a zda by se vám nějaká pomoc hodila a nebo se naopak utvrdíte v tom, že zkoušku zvládnete levou zadní.

Ať tak či tak, my ve Škole Populo jsme připraveni pomoci. Více informací o přípravě na maturitní i přijímací zkoušky najdete na https://www.skolapopulo.cz/priprava-na-zkousky/.

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Konzultace zdarma – Napište nám
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku a v Anglii.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.